Innovative energitjenester

Alt innen miljøvennlig og bærekraftig oppvarming

Utforsk våre tjenester

Romerike Brensel tilbyr et omfattende utvalg av energiprodukter, inkludert bioparafin, fyringsolje, diesel, smøreolje, farget diesel, blank diesel og HVO. Vår portefølje omfatter også smøremidler og moderne oppvarmingsløsninger som Biofyr 100. Med et bredt spekter av produkter og tjenester er vi dedikert til å møte mangfoldige behov innenfor både private og kommersielle sektorer.

Bioparafin

Romerike Brensel tilbyr miljøvennlig bioparafin, en bærekraftig alternativ energikilde som reduserer karbonavtrykket og gir pålitelig oppvarming til ditt hjem eller bedrift.

Svovelfri olje

Vår svovelfrie olje sikrer ikke bare effektiv forbrenning, men bidrar også til å redusere utslippene av luftforurensende stoffer, noe som gjør den til et miljøvennlig valg for oppvarming.

Farget diesel

Romerike Brensel leverer farget diesel, et pålitelig drivstoffalternativ som er beregnet for alle dieselmotorer. Den er ikke belagt med veibruksavgift, og møter spesifikke behov innenfor industri, landbruk og anleggssektoren.

Blank diesel

Vår blanke diesel oppfyller høye kvalitetsstandarder, og er egnet for bruk i kjøretøy og maskiner, noe som sikrer optimal ytelse og pålitelig drift.

Smøremidler

Vi tilbyr et bredt spekter av smøremidler av høy kvalitet for å sikre optimal drift og beskyttelse av dine maskiner og utstyr, uansett bransje eller anvendelse.

HVO

Romerike Brensel gir tilgang til HVO, en fornybar dieselvariant produsert fra vegetabilske oljer, som gir betydelig reduksjon i karbonutslipp og bidrar til bærekraftig transport.

Biofyr 100

Vår Biofyr 100 er en moderne og miljøvennlig fyringsløsning som gir effektiv oppvarming ved bruk av biomasse, og representerer en bærekraftig vei mot reduserte utslipp og energiforbruk.

Vil du vite mer?

Ta kontakt for en hyggelig prat.