Farget diesel

Kvalitet for alle dieselmotorer

Skreddersydd for din dieselmotor

Romerike Brensel tilbyr høykvalitets farget diesel som en av våre tjenester for drift av dieselmotorer. Vår fargede diesel er skreddersydd for å imøtekomme behovene til ulike dieselmotorer og leveres med tilpassede kuldeegenskaper, avhengig av årstid og lokale klimatiske forhold. Velg Romerike Brensel for å dra nytte av pålitelig, avgiftsfri farget diesel av høy kvalitet.

Fordeler ved bruk av farget diesel

  • Kompatibel med alle dieselmotorer Vår fargede diesel er av høyeste kvalitet, og er designet spesielt for å sikre optimal ytelse og pålitelighet i alle typer dieselmotorer – uavhengig av kjøretøytype eller industriell anvendelse.

  • Tilpassede kuldeegenskaper For å håndtere varierende klimatiske forhold, tilbyr vi farget diesel med tilpassede kuldeegenskaper. Dette sikrer at drivstoffet er optimalt tilpasset lokale temperaturer gjennom året, og at motoren starter problemfritt selv under kalde forhold.

  • Ingen veibruksavgift Farget diesel er ikke belagt med veibruksavgift, noe som gjør den til et kostnadseffektivt alternativ. Dette gjenspeiles i reduserte driftskostnader, spesielt for de som bruker diesel til industrielle formål eller utenfor veibruk.

  • Overensstemmelse med norske myndigheter Vår fargede diesel er i samsvar med norske myndigheters krav. Den er tydelig farget og tilsatt sporstoff, og oppfyller dermed alle retningslinjer og forskrifter som er nødvendige for samsvar med loven.

Snakk med oss om farget diesel

Ønsker du å vite mer? Ta gjerne kontakt for mer informasjon om hvordan farget diesel kan tilpasses dine spesifikke behov.

Kontakt oss